Tidal Pull – Uvod u promatranje cvijeća u punoj brzini (Regular Black LP)

19,00 

Na zalihi

Opis

Tidal Pull – Uvod u promatranje cvijeća u punoj brzini LP – Osnivači i kopljonoše Big Indie žanra. Sviraju na engleskom, pjevaju na hrvatskom.

Opisuju ih kao “muziku koju čuješ kad nađeš još pomfrija na dnu vrećice iz meka”, a anonimni komentator iz Rijeke kaže da bude nostalgiju za Zagrebom.

Devet pjesama posvećenih ranom suncu, američkim kantautoricama, opskurnim glazbenim člancima, galerijama, labirintima i kućnim brojevima u malim mjestima zagrebačke županije.

Popis pjesama:

1. Dvanaest
2. Dezen (Ljetna pjesma za nesretan rođendan)
3. Dva do dva
4. Dobro jutro, Jenny Lewis
5. Galerija
6. Svojom voljom
7. Privitak
8. Besmrtna (Iskrenost nije vrlina)
9. Nasljednici tihe riječi

_________________________________________________________________________________________________________________________


Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO