Pop Up Kviz karte – Pjesme

6,90 
51,99 kn

3,98 € / 29,99 kn (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

U špilu se nalaze 42 karte sa 114 pitanja koja variraju od općepoznatih informacija do trivije poznate samo pravim znalcima.

Pop Up Kvz karte – Novi val i naše ’80-e

Pop Up Kviz karte – Nogomet

Pop Up Kviz karte – Pop kultura ’90-e

Pop Up Kviz karte – Filmovi

Pop Up Kviz karte – Knjige

Pop Up Kviz karte – Serije

Pop Up Kviz karte – Glazba

Pop Up Kviz karte – Pop kultura

Na zalihi

Opis

Nakon špilova koji su pokrili područja glazbe, popularne kulture, filmova, serija i knjiga, stižu dva nova špila Pop-up kviz karata: prvi špil Pjesme provjerit će vaše znanje o popularnim domaćim i stranim glazbenim ostvarenjima.

Uz prepoznavanje i dovršavanje stihova pjesama, znate li uz čiju pjesmu plešu Mia Wallace i Vincent Vega u filmu „Pulp Fiction“? S kojom je pjesmom grupa Riva 1989. osvojila Eurosong? Za koju je pjesmu Metallica snimila prvi službeni videospot?

Drugi špil posebno je izdanje posvećeno pop kulturi ’90-ih.

U svakom špilu pronaći ćete nalaze 42 karte sa 114 pitanja koja variraju od općepoznatih informacija do trivije poznate samo pravim znalcima. A za potpuno kvizaško iskustvo i zabavu koja traje satima, nova dva špila – Pjesme i Pop kultura ’90-e – pomiješajte s već postojećim!

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO