Pop Up Kviz karte – Knjige

6,90 

U svakom špilu se nalaze 42 karte sa 114 pitanja koja variraju od općepoznatih informacija do trivije poznate samo pravim znalcima.

Pop Up Kvz karte – Novi val i naše ’80-e

Pop Up Kviz karte – Nogomet

Pop Up Kviz karte – Pjesme

Pop Up Kviz karte – Pop kultura ’90-e

Pop Up Kviz karte – Filmovi

Pop Up Kviz karte – Serije

Pop Up Kviz karte – Glazba

Pop Up Kviz karte – Pop kultura

Na zalihi

Nakon špilova koja su pokrili područja glazbe, popularne kulture i filmova, stigla su i dva nova špila – Pop Up Kviz karte – Knjige i Serije!

I u špilu o knjigama i općenito o književnosti također ćete pronaći ćete 42 karte sa 114 pitanja koja variraju od općepoznatih informacija do trivije poznate samo pravim znalcima. A za potpuno kvizaško iskustvo koje će vas zabaviti satima, možete ih pomiješati s već postojećim špilovima!

Pop-up kviz karte namijenjene su svima! Zabavne i poučne, pop-up kviz karte idealne su za putovanja, tulume ili izolaciju, ali i kao priprema za prave kvizove.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Proizvođač

Rockmark

IZDVOJENO