John Lennon (The Beatles) – People For Peace majica

21,90 

21,90 

Spol
This option is required
unisex unisex ženski ženski
Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalna John Lennon majica s motivom People For Peace, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

John Winston Lennon bio je engleski pjevač, tekstopisac, glazbenik i mirovni aktivist koji je stekao svjetsku slavu kao osnivač, suautor pjesama, vodeći vokal i ritam gitarist Beatlesa. Lennona je karakterizirala buntovna priroda i duhovitost u svojoj glazbi, pisanju i crtežima, na filmu i u intervjuima. Njegovo partnerstvo u pisanju pjesama s Paulom McCartneyjem i dalje je najuspješnije u povijesti.
Rođen u Liverpoolu, godine 1956. osnovao je Quarrymen, koji je 1960. evoluirao u Beatlese. Ponekad nazivan “pametnim Beatleom”, u početku je bio de facto vođa grupe, a uloga je postupno prepuštena McCartneyju. Sredinom 1960-ih, Lennon je autor In His Own Write i A Spaniard in the Works, dvije zbirke besmislica i crteža. Počevši od “All You Need Is Love”, njegove pjesme su antiratni pokret i šira kontrakultura prihvatili kao himne.

Godine 1969. osnovao je Plastic Ono Band sa svojom drugom suprugom, multimedijskom umjetnicom Yoko Ono, održao je dvotjedne antiratne demonstracije Bed-Ins for Peace i napustio Beatlese kako bi se upustio u solo karijeru.

_____________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

100% pamuk

Spol

,

Veličina

, , , ,

IZDVOJENO