Dr. Fric: Život s Idi(j)otima

19,90 

Na zalihi

KUD Idijoti, pulski punk bend, punk legende i pojam u svim državama bivše Jugoslavije, službeno su dobili svoju prvu biografiju, Život s Idi(j)otima. Vrlo detaljno ispisane stranice o ‘bendu naše mladosti’ u periodu od 1985. do 2000. godine, sročio je Nenad Marjanović, fanovima grupe poznatiji kao dr. Fric, basista benda.

Priča u ovoj knjizi, u kojoj su se našle i neke do sada neispričane priče o Idijotima te pregršt nepoznatih detalja, završava s trenutkom kada su Fric i Diego Bosusco – Ptica izašli iz benda.

Život s Idijotima” prepuna je dogodovština iz kojih se može iščitati slojevitost rastakanja društvenog života tadašnje Pule i Jugoslavije, te propast urbane kulture u Lijepoj našoj. (izvor: Lupiga)

“Knjiga koju sam napisao je knjiga o mom životu, a glavnica mog života, ona najkreativnija, ona najproduktivnija i vjerojatno najbitnija događala se u periodu 1985. do 2000. Tada sam obilazio klubove diljem Europe, gradio svoje stavove, gradio svoje ime, prezime i nadimak. Najviše elemenata u knjizi vezano je uz KUD Idijote, opisujem sve najvažnije što se događalo na muzičkoj sceni na kojoj sam bio aktivan, opisujem sve, od muzičkih elemenata do onih najgorih, onih ratnih koji su svima nama donijeli status žrtava” (Labinska komuna)

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Nenad Marjanović – dr. Fric

ISBN

9789534843901

Izdavač

Ujedinjeni nakladnici

Godina izdanja

2019.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

356

Uvez

Meki

Vrsta djela

Biografija

IZDVOJENO