Vremenaste priče: Sunčasta (tvrdi uvez)

10,60 
79,87 kn

Osim teksta i ilustracija u ”Sunčastoj” postoje još i premetaljke, rebusi i ispunjaljka, kao i stranica za bojanje.

Na zalihi

Opis

Vremenaste priče: Sunčasta autora Zorana Vakule i Nika Titanika – je treća u planiranoj seriji meteoslikovnica “Vremenaste priče” – slikovnica na temu meteorologije. Cilj im je educirati – približiti neke često spominjane meteorološke termine djeci, osobito starije vrtićke skupine i nižih razreda osnovne škole, kako bi bolje razumjeli i imali koristi od meteoroloških informacija.

Tema “Sunčaste” je sunce. Uz djevojčicu Sunčicu djeca uče što je sunce, njegove prednosti i mane – pozitivne i negativne strane, a navedene su i preporučene zaštitne mjere kod različitih UV indeksa – pokazatelja opasnosti od UV zračenja na kožu.

“Sunčasta” je prva meteoslikovnica iz serije “Vremenaste priče” koja će imati i kazališnu izvedbu, i to kao dio predstave za djecu “Tata Slikovnica” Malog teatra u Centru za kulturu i informacije Maksimir.

___________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO