Vremenaste priče: Vjetropirasta (tvrdi uvez)

70,00 kn
9,29 €

Zoran Vakula i Nik Titanik slikovnicom Vjetropirasta otvaraju zajednički projekt serije meteoslikovnica Vremenaste priče!

Na zalihi

Opis

Zoran Vakula i Nik Titanik slikovnicom Vjetropirasta otvaraju zajednički projekt serije meteoslikovnica Vremenaste priče!

Cilj ove serije slikovnica je educirati – približiti neke često spominjane meteorološke termine mladima, skoro pa najmlađima, kako bi kasnije bolje razumjeli i imali koristi od meteorološke informacije, posebice u ovo doba sve očitijih klimatskih promjena i globalnog zatopljenja.

“Vjetropirasta” je prva od planiranih ukupno 12 slikovnica na temu meteorologije, a namijenjene su primarno za stariju vrtićku skupinu i niže razrede osnovne škole.

Ova slikovnica govori o vjetru: što je to vjetar, gdje se nalazi, kakav je, služi li čemu, kakvih sve ima vjetrova… Vjetropirasta nije samo slikopriča, nego djelomično i bojanka, a sadrži i križaljku, premetaljke i rebuse.

Za djecu vrtićke dobi i nižih razreda osnovne škole.

“Ideja je nastala odavno, još na početku ovog tisućljeća. Tada, pa i još malo prije, prilično su me često zvali u emisije dječjeg i školskog programa HRT-a, primjerice “U vrtić, u vrtić”, “Vikendica”, “Dizalica” i druge. Odgovarao sam na pitanja djece, govorio im o meteorologiji… Podučavao i njih i sebe. A ubrzo i sada već punoljetnu Lunu. S vremenom se nakupilo toga pa sam napisao i kratke priče o pojedinoj temi s nadom da ću naći nekoga tko bi ih oslikao i objavio. Čak sam se i nudio. Obećanja sam imao, ali ne i ostvarenja. Sve do sada. Nakon toliko godina, a vjerojatno i ne samo zbog toga – miris tek tiskane prve slikovnice veliko mi je zadovoljstvo” – Zoran Vakula

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO