U Taylor-Verseu: sve se vrti oko Taylor Swift

17,90 

U isto vrijeme kada Taylor Swift dolazi na europsku turneju, dolazi i knjiga koja otkriva sve tajne njezina kantautorskog procesa, “U Taylor-Verseu: sve se vrti oko Taylor Swift” autorice Satu Hämeenaho-Fox.

Na više od 260 stranica obogaćenih crtežima i citatima pratimo kantautorsko putovanje slavne pjevačice: od sposobnosti pisanja dirljivih stihova i osobnih iskustava preko glazbenih uzora i utjecaja do odnosa s fanovima i ostavljanja tajnih tragova koji pozivaju swiftieje na istraživanje, ili kako je Taylor doprinijela velikom povratku LP-a.

Od tinejdžerske sobe na albumu “Taylor Swift” do konceptualnog “Midnights”, prizori koje dočarava pjesmama i priče koje priča neodoljivo privlače slušatelje što knjigu čini sjajnim štivom za swiftieje svih generacija.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Satu Hämeenaho-Fox

ISBN

9789538292323

Izdavač

Rockmark

Godina izdanja

2024.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

279

Uvez

Meki

Vrsta djela

Biografija

IZDVOJENO