U početku bijaše pivo (tvrdi uvez)

19,91 
150,01 kn

Na zalihi

Opis

U početku bijaše pivo donosi kratke priče i mnoštvo ilustracija u ovoj pitkoj knjizi na opušten i zabavan način daju dublji uvid u najvažnije piće u povijesti ljudskog roda. Povijesne zanimljivosti, anegdote i tehničke informacije popraćene crno-bijelim crtežima, neće od čitatelja napraviti vrhunskog pivskog stručnjaka, ali će mu pomoći da pivo gleda novim očima.

ŠTO SE JOŠ NALAZI UNUTRA?

Pivo kroz povijest

Washington i malo pivo

Što je to radler?

Pivo od kukuruza i pljuvačke

Vještičje pivo

Atomska bomba i pivo

Zakon o čistoći piva

Prohibicija i kućno pivarstvo

Utrka pivskih gajbi

Pivski stilovi

Utapanje u bačvi piva

74 godine bez piva na Islandu

Uparivanje hrane i piva

“Svemirsko” pivo

Skuhaj svoje pivo

_________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO