DK: Danko Krznarić – Above the Clouds (Black LP)

24,90 

21,00 € (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

A collection of original songs

Samo 1 komada na zalihi

DK: Danko Krznarić – Above the Clouds (Black LP) – Danko Krznarić (D.K.) talentirani je izvođač s bogatim glazbenim iskustvom koji se po prvi puta solistički predstavlja široj javnosti.
Publika ga zna još kao člana benda Cota G4, ali i po glazbenim suradnjama s brojnim kolegama glazbenicima uključujući Milu Kekina, Majke, Elektrobudu i druge.

Njegov prvi solistički album “Above the Clouds” najavljivan je kao “jedan od najboljih hrvatskih blues albuma 2022. godine”, a donosi deset pjesama.
Glazbu i tekst svih pjesama potpisuje sam Danko, dok mu se kod aranžmana pridružio i Matko Gaće. Album je najavljen singlom “Stay a Little While”.

S obzirom na to da je Danko multiinstrumentalist, na albumu je otpjevao sve, odsvirao većinu dionica gitare, basa, klavira, i orgulja, a na bubnjevima ga je pratio Matko Gaće.
Kao gostujući glazbenici na albumu DK: Danko Krznarić – Above the Clouds  se pojavljuju Ante Puharić (gitara), Ivica Premelč (saksofon), Goran Rukavina (kontrabas), Dražen Bogdanović (saksofon) te Boris Novak, Korana Rucner Novak i Vinko Rucner (gudači).

Album je snimljen u studiju “Rabbit Hole” u Makarskoj, a tonsko snimanje, miks i glazbenu produkciju potpisuje Matko Gaće.

Za mastering je zaslužan Matej Gobec.
Likovno oblikovanje albuma potpisuje Siniša Cvahte, a fotografiju Mislav Žabarović.

Popis pjesama:

1. Whiskey and blues
2. Housekeeping blues
3. Stay a little while
4. When I die
5. Again
6. Pay the price
7. Bad
8. Train
9. I will lose my mind
10. Above the clouds

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Cantus

Godina izlaska

2022.

IZDVOJENO