BT21 – Here We Go bijela majica

21,90 

21,90 

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalna BT21 majica s motivom Here We Go, 100% pamuk, kratki rukavi, bijele boje.

BT21 je prva prezentacija Friends Creators, projekta formiranog za stvaranje novih likova za seriju Line Friends.

Južnokorejska dječačka grupa BTS bila je prvi dio ovog projekta, a glavna tema projekta je pokazati povezanost između BTS-a i Line Friends u smislu popularnosti u svijetu.
Sastoji se od osam posebnih likova koje je stvorila južnokorejska dječačka grupa BTS.

Dizajn likova temeljio se na izvornim idejama i skicama članova grupe.[13] Videozapisi BTS-a koji dizajniraju BT21 postavljeni su na službeni kanal BT21 na YouTubeu.[14]

Naziv “BT21” kombinacija je imena grupe BTS i 21. stoljeća. Član Suga komentirao je da bi ime trebalo predstavljati i BTS i 21. stoljeće kako bi živjeli sljedećih 100 godina.

BT21 je službeno lansirao Line Friends u listopadu 2017.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

100% pamuk

Spol

Veličina

, , , ,

IZDVOJENO