Kišni razdraganci 2 – USB stick s glazbom + igraće karte Mrki Mrle

24,90 

Kišni Razdraganci 2 izlaze na USB sticku u prekrasnom paketiću u kojem su i posebne igraće karte Mrki Mrle (za igru Crni Petar)! Na USB sticku u obliku Ivanke i Mrleta nalazi se novi album sa 7 pjesama u mp3 formatu i digitalnom knjižicom s tekstovima.

Popis pjesama:
1. Slavim rođendan
2. Šarena boja
3. Ljepljivi slječker
4. Ti si mi vau
5. Ispod bora
6. Ne laži
7. Letim

‘Kišni razdraganci 2’ nastavak su uspješne slikovnice i CD izdanja s deset pjesama iz 2019.  Glazba kreativnog autorskog dvojca Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta praćena je slikovnicom nastalom iz pera Lane Letović Perčin , a vesela družina Kišnih razdraganca ubrzo je obišla i razveselila mališane diljem Hrvatske. Putujući tulum ide dalje!

Što o novom izdanju Kišnih razdraganca i njihovom nastanku kaže Ivanka:

Poticaj djece a i odraslih, pa malo slobodnog vremena nakon ŠČmanije te konačno i pozivom Arete Ćurković i Gordana Marjanovića za sudjelovanje u autorskoj priči/predstavi “Mendolena i Matija”u Osječkom dječjem kazalištu, nastali su “Kišni Razdraganci 2”.

Ovaj put uz predstavu, potpomognuti su Mrletovom slikovnicom “Priče o NiŠČemu””.

Glazbu potpisuju Ivanka & Mrle, tekstove Ivanka Mazurkijević, a izdanje je nastalo uz pomoć producenta Mateja Zeca koji je i svirački sudjelovao. U pjesmi ‘Letim’, inspiriranoj dječjom ukrajinskom dječjom pjesmom originalnog naziva ‘Kapitoška’, ugostili su riječke kolege glazbenike iz Turista – Ivu Močibob i Vladu Simcicha Vavu. Kao inspiracija su korišteni dijelovi teksta u prijevodu Ane Dugandžić i Dariye Pavlešen, autorice originalnog teksta Natalije Guzejeve.

Potraži i Priče o niŠČemu uz koje dobiješ i Mrletovu masku i Mrletova bojanka o niŠČemu, uz koju se dobiju i puzzle Mrle! Ako ogladniš tu su Mrletovi ŠČvarci iz Samobora!
_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Barkod

8600412028634

Izdavač

Rockmark

Godina izdanja

2023.

IZDVOJENO