Bruce Springsteen – Born in the USA majica

19,90 
149,94 kn

Prvo odaberi veličinu, pa se upiši na listu!

19,90 
149,94 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Bruce Springsteen majica s motivom Born in the USA, 100% pamuk, kratki rukavi, bijele boje.

Bruce Springsteen (rođen 23. rujna 1949. u Long Branchu, New Jersey) američki je rock pjevač, kantautor i gitarist.
1972. godine od starih poznanika sastavlja prateći E Street Band s kojim prvi veći uspjeh postiže albumom “Born to Run” (1975.), a najpoznatiji i najprodavaniji album (15 milijuna primjeraka) mu je “Born in the USA” sa hitovima poput “Dancing in the Dark” i naslovne skladbe.
1994. osvaja nagradu Oscar za pjesmu “Streets of Philadelphia”, a 1999. godine primljen je u Rock and Roll Hall of Fame.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO