Boris Leiner: Azrini svjedoci

19,90 
149,94 kn

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Autori i urednici nove knjige o Azri su Boris Leiner, bubnjar grupe Azra, i Jasminka Mitrić, a riječ je o skupljenoj 101 priči fanova koji su gledali Azru na različitim koncertima i u drugim prigodama.

Pristup knjizi je sličan kao i dokumentarac o Bruceu Springsteenu Springsteen & I, gdje se iz rakursa fanova mogao dobiti stvaran, ogoljeli ponencijal umjetnika i njegova pozicija među društvenim parametrima.

Druga je to knjiga Borisa Leinera o Azri, nakon autobiografske Sve bio je ritam i još jedna vizura koja razvjetljava legendu o bandu o kome je napisano uvjerljivo najviše knjiga na ovim prostorima, uključujući ukoričenu doktorsku disertaciju Zlatomira Gajića Rok pesnik Branimir Džoni Štulić.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO