Antologija hrvatske i srpske slem poezije

22,00 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Antologija hrvatske i srpske slem poezije – zbirka je nastala s ciljem da po prvi puta objedini obje slem scene i njihovo djelovanje. Urednici Luka Antić, Mario Kovač, Milan Mijatović, Hrvoje Mimica i Kornel Šeper pretražili su arhive, plakate, stripove, anegdote…, okupili sve aktere slem scene Hrvatske i Srbije do kojih su mogli doći, a koji su ostavili svoj trag zadnjih dvadeset i više godina, u jednu s razlogom tako nazvanu antologiju.

Pjesme u ovoj knjizi Antologija hrvatske i srpske slem poezije osobni su izbor svakog od autora i autorica i njihov način da se predstave čitateljima.

“Knjiga dokumentira regionalnu slem scenu i njene akter(ic)e koji su mahom autsajderi, čudaci, izopćenici, ali istinski majstori scenskog nastupa. Kako je slem poezija prvenstveno namijenjena živom, javnom izvođenju, ova knjiga je pokušaj da se ulovi to neuhvatljivo ili ukroti neukrotiva pjesnička riječ. Ako taj pokušaj i ne uspije, nećemo se previše oko toga sekirati – u prirodi eksperimenta je da propadne!” – Mario Kovač

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Uvez

Meki

Autor

Grupa autora

ISBN

9789535865315

Izdavač

Udruženje za razvoj kulture URK

Godina izdanja

2023.

Jezik

Hrvatski, srpski

Broj stranica

365

Vrsta djela

Poezija / Zbirka pjesama

IZDVOJENO