Željko Bebek autobiografija – U inat svima

19,78 

Samo 1 komada na zalihi

U inat svima… Autobiografija je to u kojoj je slavni pjevač Željko Bebek otvorio dušu i čitateljstvu podastro, kao da ih vadi iz zaključane škrinje, sve svoje životne emocije, uspone i padove, uspjehe i neuspjehe.

„Rođen sam na kraju strašnog rata i na početku jednako strašnog mira. Ništa u mojem djetinjstvu nije bilo lijepo, nije bilo nikakve radosti“, opisuje svoje tegobne dječačke dane u Sarajevu. Sanjao je o drukčijem životu, glazbi, svome bendu… Jedna od najintrigantnijih epizoda njegova života svakako je razlaz s Bijelim dugmetom te u knjizi prvi put otkriva zašto se to dogodilo i kako je taj razlaz izgledao. Otkriva također zašto on i Goran Bregović nisu mogli biti prijatelji iako su bili bliski. Potom se našao na vjetrometini i shvatio da ne zanima više nikoga, da je maknut sa scene. Kako dalje? Izabrao je teži put, ustrajao i – uspio. Na životnoj prekretnici bio je i 2002. zbog problema s glasnicama. Tada je morao odlučiti: ili mirovina ili će u glazbi biti netko drugi…

Jedna od najintrigantnijih epizoda njegova života svakako je razlaz s Bijelim dugmetom te u knjizi prvi put otkriva zašto se to dogodilo i kako je taj razlaz izgledao. Otkriva također zašto on i Goran Bregović nisu mogli biti prijatelji iako su bili bliski. Potom se našao na vjetrometini i shvatio da ne zanima više nikoga, da je maknut sa scene. Kako dalje? Izabrao je teži put, ustrajao i – uspio. Na životnoj prekretnici bio je i 2002. zbog problema s glasnicama. Tada je morao odlučiti: ili mirovina ili će u glazbi biti netko drugi…

Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa:

“Imao sam privilegij pročitati ovu zanimljivu knjigu prije njezina tiskanja, ali siguran sam da ću je pročitati još puno puta kako bih ponovno svjedočio jednoj fenomenalnoj glazbenoj karijeri, koje sam izravni svjedok već pedeset godina. Od Boom festivala u Ljubljani 1973., festivala na Avali s grupom Jutro, prvih koncerata u Vinkovcima, Osijeku, Zagrebu, Rovinju, legendarnog rock-spektakla 1979. na stadionu JNA, pa sve do danas na Željkovim velikim koncertima u Zagrebu i Splitu. Stotine velikih pjesama snimanih u Željkovoj solo karijeri vežu nas u različitim ulogama. Ja, kao ton-majstor, organizator, producent, diskograf-izdavač, vlasnik Rockoko studija u Bošnjacima i Zagrebu, a Željko uvijek u istoj ulozi – neprikosnoveni Gospodin Glas, jedinstveni sinonim za rock’n’roll”

_________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu.
Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Željko Bebek / Robert Bubalo

ISBN

9789532803617

Izdavač

Večernji list / 24 Sata

Godina izdanja

2022.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

232

Uvez

Meki

Vrsta djela

Autobiografija

IZDVOJENO