Zagreb – Street Art & Graffiti vodič 2023/24.

12,00 
90,41 kn

Dvije godine nakon prvog, objavljeno je drugo izdanje zagrebačkog turističkog vodiča Zagreb Street art & Graffiti 2023/24.

Na zalihi

Opis

Zagreb – Street Art & Graffiti vodič 2023/24. – Na povećanom broju stranica predstavljaju se radovi pedesetak domaćih i stranih umjetnika koji svojim radovima uljepšavaju Zagreb.
Ulična umjetnost, graffiti ili Street Art kako danas nazivamo ovaj najbrže rastući smjer u povijesti umjetnosti ima svoju vjernu bazu ljubitelja i pratitelja scene.

Kao ravnopravna ostalim vidovima umjetnosti, ulična umjetnost već je uvrštena u turističku ponudu pojedinih gradova u Hrvatskoj, a ovo izdanje samo je mali dio sveukupne ponude grada.
Zagreb – Street Art & Graffiti vodič 2023/24. nije tek smjerokaz turističkog istraživanja gradskih ulica.

Ovaj vodič je dokument jednog vremena, prikaz umjetnosti koja se pojavljuje i nestaje i predstavlja direktnu vezu prema umjetnicima predstavljenima u vodiču, a zasigurno će pronaći svoj put prema zaljubljenicima u Street Art.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO