U2 dnevnik

10,90 

Na zalihi

Knjiga je koncipirana kao dnevnik grupe U2 koji počinje od davne 1950. godine i to s pričom o Paulu Hewsonu, odnosno Bonu Voxu.
Autor Matt McGee smatra da biste uistinu razumjeli U2, morate razumjeti Prijateljstvo, Vjeru, Srce i Dušu, Raj i Pakao, Dječaštvo, Duh, Smrt, Ambiciju, Ironiju, Europu i Ameriku, Dublin, Punk Rock…. i još mnogo mnogo toga.
Oni su bend čija su se tri člana na putovanjima između dva koncerta zabavljali čitajući Bibliju u stražnjem dijelu autobusa.
Oni su bend koji je u svojim 30-ima najvećom sablazni smatrao uhićenje basista zbog posjedovanja 19 grama marihuane i njegovo propuštanje koncerta zbog mamurluka četiri godine poslije.
Autor knjige obožava U2 od kada je na radiju čuo „I Will Follow“.
Stoga je odlučio prikazati život i karijeru grupe iz perspektive obožavatelja i otkriti neke detalje koji još nikada nisu objavljeni.
Premda nije razgovarao s članovima grupe, razgovarao je s njihovim bliskim suradnicima koji su mu pomogli u stvaranju knjige.
A kako su iz male kuhinje uspjeli postati jedan od najpopularnijih bendova na svijetu saznajte kroz kronologiju njihove karijere na više od 300 stranica.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Matt McGee

ISBN

9789535562511

Izdavač

Menart

Godina izdanja

2009.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

336

Uvez

Meki

Vrsta djela

Dnevnik

IZDVOJENO