Rolling Stones – 50 godina

15,79 
118,97 kn

Na zalihi

Opis

Prije punih pola stoljeća, 12. srpnja 1962. godine, skupina mladih Britanaca okupljenih pod imenom “The Rollin’ Stones” odsvirala je svoju prvu gažu u legendarnom Marquee Clubu na londonskom Oxford Streetu.
Pedeset godina kasnije, mogu se podičiti titulom najuspješnijeg i najdugovječnijeg rock-benda svih vremena, a osim novim logotipom kojeg potpisuje njihov  službeni dizajner Shepard Fairey, ovaj veliki jubilej obilježen je i u Hrvatskoj – i to sveobuhvatnom biografijom “Rolling Stones – 50 godina” autora Hrvoja Horvata i Darka Glavana.
Knjiga  “Rolling Stones – 50 godina” iscrpna je kronologija povijesti “najveće rock grupe na svijetu” od 1962. godine do danas.
Oplemenjena fotografijama Briana Rasica-Raše, dugogodišnjeg službenog fotografa Rolling Stonesa, ova knjiga – nakon autobiografije “Život” Keitha Richardsa – nudi nov, sveobuhvatan pogled u karijeru popularnih Stonesa.
Uključujući posljednju turneju, aktualne samostalne aktivnosti članova i planove za proslavu 50. godišnjice postojanja, knjiga detaljno opisuje razvoj karijere Rolling Stonesa, ključne trenutke i prekretnice u radu, te sadrži biografske podatke, analize rada, recenzije svih diskografskih izdanja i mnogih koncerata.
Put od prvog velikog hita “Let’s Spend the Night Together” do 50 zajedničkih godina u promjenjivom svijetu rocka nije prošao nitko osim njih.
Od uspona i padova, svađa i pomirenja Micka Jaggera i Keitha Richardsa, sve do provokativne Richardsove autobiografije “Život” međusobni odnos “Glimmer Twinsa” bio je i ostao najvažniji čimbenik kotrljanja ili zastoja Stonesa.
Budući da je karijera Rolling Stonesa velikim dijelom odredila i pretvorbu rock glazbe šezdesetih godina u visokoprofitnu industriju kakva je danas, knjiga preko priče o njima govori i o razvoju rock scene, diskografske industrije i show-businessa u posljednjih pola stoljeća.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.