Nick Cave: Mercy on Me (HR) (tvrdi uvez)

12,50 

Na zalihi

“Poštovana publiko, iznimno sam sretan, ponosan i velika mi je čast što Vam mogu predstaviti svoj najnoviji uradak u slavu stripa, slobode i rock&rolla. Pred Vama je drug i gospodin, panker i propalica, pjesnik, kapetan, frontman i velikan naše epohe. Dragi moji, izašao je Nick Cave!

Opsežna strip biografija na 332 stranice koju je nacrtao drug berliner Reinhard Kleist, preveo moj dragi drug Brat Jarre i predgovor napisao Zoran Stajčić. Strip za naše tržište sam uredio i objavio ja osobno što mi je pričinilo ogromno zadovoljstvo jer sam bio insider punk-rock scene 80tih godina tako da sam dao osobni obol konačnom obliku knjige. Tiskana tiraža iznosi okruglo 666 komada, košta ravno 150 kuna, a knjiga ima i vrpcu za traženje stranica što je također vanserijski egzamplar, jer do sada nisam nikad vidio pankersku knjigu sa vrpcom unutra”, izdavač Tino Ćurin.

“Toliko inspirativan da ga se može ispričati kroz strip – medij čije junake je oduvijek krasila smionost koja graniči s ludošću. Upravo to donosi Nick Cave strip. To je Nick Cave kakvog još niste upoznali”, Zoran Stajčić.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Reinhard Kleist

ISBN

9789537771256

Izdavač

Strip Centar Tino

Godina izdanja

2018.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

330

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Biografija u stripu

IZDVOJENO