Nick Cave: Kicking Against the Pricks – Ultimativni vodič kroz djela

6,90 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Nick Cave jedini je umjetnik iznikao iz post-punk ere čija se glazba i karijera može zaista usporediti s onima legendi kao što su Bob Dylan ili Van Morrisson, prije svega zahvaljujući cijelom nizu priznatih albuma uključujući “Junkyard” (sa The Birthday Party), zatim “Tender Pray”, “The Good Son”, “Let Love In”, “Murder Ballads”, pa sve do “Dig Lazarus, Dig”, između ostalih, sa The Bad Seeds, te konačno oba albuma potpisana sa side-bendom Grinderman.

Po dolasku u London iz rodne Australije, Nick Cave je krajem sedamdesetih poput vrtloga pogodio tamošnju glazbenu scenu svojim novim bendom, The Birthday Party, koji je bio manje glazbeni projekt, a više kaotična noćna mora koja je lomila granice punka, prijeteći da će autodestruktivno progutati samog novookrunjenog kralja mračne glazbe.

Čudesno, Cave je preživio, formirao The Bad Seed” i nastavio iskušavati svoju publiku preuzimajući po potrebi ulogu bluesmana sa pištoljem u jednoj, a Biblijom u drugoj ruci, vamp pjevača sa odjecima Elvisa iz Vegas ere, pripovjedača najnevjerojatnijih čarobnih pripovijesti ili nježnog pisca ljubavnih pjesama.

Knjiga “Kicking Against The Pricks” kronika je različitih osobnosti i glazbenih krajobraza koje je Cave nastanio, uz komentare svih njegovih tema i utjecaja.

Kroz njegove nezaboravne glazbene suradnje i neobične duete sa Kylie Minogue, PJ Harvey, Shaneom McGowanom ili priznatu novelu “And The Ass Saw The Angel”, pojavljivanja na filmu, pisanje filmskih scenarija i glazbe za filmove, te druge manje poznate aspekte njegove karijere.

“Kicking Against The Pricks” sveobuhvatna je i nezaobilazna knjiga koja nas vodi kroz radove Nicka Cavea, ali i njegovih ‘apostola’, članova The Bad Seedsa. “Kicking Against Pricks” potvrda je kako su Nick Cave i The Bad Seeds nezaustavljiva i uvijek aktualna glazbena sila, a sam Cave pravi ‘renesansni’ umjetnik 21. stoljeća.

————————-

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac. Ulaznice nije moguće vratiti ni zamjeniti osim u slučaju službene odgode događaja.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

ISBN

978-953-57230-4-2

Izdavač

Dallas Records

Autor

Amy Hanson

Godina izdanja

2012.

Jezik

Hrvatski

Uvez

Meki

Vrsta djela

Biografija

Broj stranica

279

IZDVOJENO