Neil Young: San jednog hipija

21,00 

Na zalihi

SKU: R3600 ,

Neil Young, veliki pjevač, autor i gitarist,  sam u knjizi priča svoju priču. Nudi nam put kroz veličanstvenu karijeru, ali i osobni život.
Priča o svom djetinjstvu u Ontariju gdje mu je otac već kao djetetu usadio ljubav prema pisanju.
Priča o teškoj bolesti koju je dobio kao dijete, o svom životu kada nije imao novca ni za najamninu za stan, putovanjima svojim automobilom kojeg je nazvao “Mort”, kako je došao u Los Angeles i osnovao grupu “Buffalo Springfield”, kako je sam svladao strah od nastupanja…
Govori i kako je napisao “Cinnamon Girl,” “Cowgirl in the Sand,” i “Down by the River” u jednom danu dok je bio kod kuće jer je imao gripu.
Tu su i druge zanimljivosti iz osobnog života, kako je upoznao svoju ženu Pegi, priča o rođenju njegove troje djece; mjestima gdje je živio i radio, kako je snimio CSNY album “Deja vu” i napisao pjesmu “Ohio”.
Ovo je beskompromisna, iskrena, duhovita i jedinstvena priča koju je mogao napisati jedino sam Neil Young.
Karijera Neil Younga traje četrdeset godina tijekom koje je nastalo četrdeset i četiri albuma.
Svojim stvaranjem i životom inspiracija je generacijama obožavatelja i ljubitelja njegove glazbe.
Kvaliteta i raznolikost u različitim žanrovima glazbe od rocka, folka, countrya, malo bluesa pa čak i techna, čini ga uistinu jedinstvenimim.

Knjiga “Neil Young: Waging Heavy Peace” bestseler je po New York Timesu, Los Angeles Timesu, i USA Todayu.

Autor knjige je Neil Young, za prijevod na hrvatsku zaslužni su Lada Furlan Zaborac i Elvis Šimunic, urednik je Denis Leskovar.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Menart

Autor

Neil Young

ISBN

9789537830083

Godina izdanja

2014.

Jezik

Hrvatski

Vrsta djela

Autobiografija

Broj stranica

361

Uvez

Meki