Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 61 rezultata
Kategorije

Majka Distorzija

119,00 Kn

„Majka Distorzija“ uvelike je roman o glazbi – o onome što nam čini dok je slušamo, dok je stvaramo i dok je izvodimo. Njega ne samo da čitate, njega i čujete. Basioli je utkala glazbu u svaki važan trenutak koji glavna junakinja prolazi. Poželjet ćete da uz njega dolazi i soundtrack, iako ga zapravo nećete trebati – doživjet ćete njegovu glazbu preko samih riječi.

Na zalihi

Opis

„Majka Distorzija“ prvijenac je autorice Vlatke Basioli. Ovaj nemilosrdno stvaran roman govori o Kristini, glazbenici koja se, nakon četiri godine izbivanja, vraća svom rodnom gradu. Službeni razlog dolaska je koncert u sklopu njene turneje, a stvarni nešto sasvim drugo.

Jedan vikend u mjestu gdje je odrasla, bit će vikend povratka u prošlost. Od prvih bjegova u glazbu do onog ključnog bijega iz kuće u kojoj je odrasla, prošla je puno toga: prva prijateljstva, prve ljubavi, prve odsvirane akorde, prve nastupe… Od samog početka vodi je jedan cilj – uspjeti – bez obzira na žrtvu. I sad kad je ostvarila sve što je željela, preostalo je još samo jedno pitanje – je li žrtva bila prevelika?

„Majka Distorzija“ uvelike je roman o glazbi – o onome što nam čini dok je slušamo, dok je stvaramo i dok je izvodimo. Njega ne samo da čitate, njega i čujete. Autorica je utkala glazbu u svaki važan trenutak koji glavna junakinja prolazi. Poželjet ćete da uz njega dolazi i soundtrack, iako ga zapravo nećete trebati – doživjet ćete njegovu glazbu preko samih riječi.

„Ovo želim raditi cijeli život (…) Iz tih je riječi izraslo sve ono što ju je tjeralo naprijed, pogotovo onda kada se to nastojanje činilo beznadno. I preteško. Ta rečenica otjelovila je vatrenu kuglu u dnu želuca, komešanje strasti s bolnim strahom da se njena želja nikada neće ostvariti. A kad bi strah nadglasao sve ostalo, osjećala se kao da u toj želji nema izbora. Nije ona ta koja je odlučila da će joj glazba biti najvažnija u životu, to je jednostavno bilo tako – presuda neke više sile – mogla joj se samo pokoriti“, citat iz romana.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 3 do 5 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO