Legenda koja živi – Priča o Harley Davidsonu (tvrdi uvez)

13,90 

Na zalihi

U knjizi Legenda koja živi – Priča o Harley Davidsonu pomoću više od 150 prvoklasnih fotografija prikazan je mit ove kultne marke. Na temeljit i očaravajući načiin objasnit ćemo jedinstvenu povijesnu priču legendarnog motocikla iz Milwaukeeja, motocikla koji je generacijama motociklista simbol slobode i individualnosti. Ovo je kultna knjiga za svakog Harleyjeva obožavatelja!

Harley-Davidson nije samo motocikl – Harley-Davidson je američki san na dva kotača.

__________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

ISBN

9789533300238

Izdavač

Lusio

Autor

Johnny Leyla

Godina izdanja

2012.

Jezik

Hrvatski

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Monografija

Broj stranica

141

IZDVOJENO