Kulturni kalendar 2024.

1,50 

dimenzije: 38,5×28 cm (širina x visina)

Rockmark predstavlja Kulturni kalendar za 2024. godinu!

Treći je ovo Kulturni kalendar, a nakon Kurta Cobaina i Josipe Lisac središnja figura je David Bowie kojeg je za kalendar ilustrirao graffiti i street artist Krešimir Golubić (Leon GSK).

Novi kalendar osvježen je i nadopunjen novim rođendanima stvarnih i fiktivnih velikanki i velikana koji nam svaki dan u godini čine još ljepšim. Dodali smo i nove ikonice koje podsjećaju na bitne datume, obljetnice i proslave u godini, a kako je 2024. prijestupna – neka imena nemamo priliku vidjeti tako često.

Proslavimo zajedno rođendane Clinta Eastwooda, Džonija Štulića, Taylor Swift, Dine Dvornika, Zdravka Čolića, Jimija Hendrixa, Massima, Boba Dylana, J.R.R. Tolkiena, Micka Jaggera, Fride Kahlo i Šajete. Ne zaboravimo i na He-Mana, Barbie, Supermana, Fran Fine i Shreka, te na Svjetski dan čokolade, Svjetski dan sirena, Svjetski dan Lego kockica i Star Wars Day!

__________

Kultura nije samo Prohujalo s vihorom, kultura je i Reservoir Dogs. Kultura nije samo Velo misto, kultura su i Mućke. Kultura nije samo “Biti ili ne biti” Hamleta, kultura je i “Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti” Alana Forda. Kultura nisu samo Beethoven ili Beatlesi, kultura su i KUD Idijoti i Nirvana. Kultura je i sport, nisu li uspjesi Maradone, Dražena i Schumachera bili čista poezija koja je nadahnula pisce da o njihovim pobjedama napišu najljepše tekstove.

Sve oko nas je kultura. Sve što nas čini tolerantnijim osobama stvar je kulture. Stoga, da znamo zbog koga smo kulturni, donosimo vam Kulturni kalendar s rođendanima velikanki i velikana koji su nam činili, čine i činit će svaki dan u godini još boljim.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Proizvođač

Rockmark

IZDVOJENO