Keith Richards – Lice rock’n’rolla (tvrdi uvez)

13,14 
99,00 kn

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Prema općem mišljenju ovo je definitivna biografija Keitha Richardsa, jedne od najvećih rock legendi, ultimativne rock ikone otkako je rock and rolla i svijeta!
Jer, kako kažu, kad ovaj “Biskup rock and rolla”, odnosno “Riffmeister General”, ili “grof Ziggenpuss”, “Princ svih narkomana-otpadnika”, “Obergruppen-Führer”, “Živi Rif”, “vampirski aristokrat”, “Keef Riffhards”… i kako ga sve nisu zvali, uđe u sobu, za njim kroz vrata ulazi i rock and roll!
Autor Victor Bockris, ugledni je novinar i art/rock biograf koji iza sebe ima biografije takvih veličina kao što su: Andy Warhol, Lou Reed, Patti Smith, “Velvet Underground” i John Cale, a u ovom fascinantnom životopisu ogoljuje i do najintimnijih detalja oslikava burni život glasovitog gitarista Rolling Stonesa.
Nakon višegodišnjeg prikupljanja informacija iz stotina knjiga, časopisa i razgovora s Richardsovim kolegama muzičarima, ljubavnicama, dilerima, ovisnicima, menadžerima… autor razotkriva mitske priče o Richardsovim problemima s drogom, alkoholom, policijom, ženama, novcima, Mickom Jaggerom… ali, naravno, i pozadinu nastajanja njihovih najvećih hitova te kako su Rolling Stonesi od malog klupskog benda postali najveća svjetska rock’n’roll atrakcija.
U sočno ispričanoj priči Bockris opisuje kako je Mick Jagger bio slika, a Keith Richards duša i srce Rolling Stonesa, i kako je Richards postao “najelegantnije potrošeno ljudsko biće na svijetu”, odnosno Lice Rock n’ Rolla čiji duh i dugovječnost tako dobro oslikava svojim gitarističkim umijećem ali i razuzdanim načinom života, ožiljcima i borama.
Na kraju knjige Bockris zaključuje: 
“Richards je više od rock zvijezde. On je pravi umjetnik čije lice je karta druge polovice 20. stoljeća baš kao što je lice Samuela Becketta karta njegovog prvog dijela. Njegova glazba je jedan od ključeva modernog života i njegov rad će opstati dok god ljudi budu mogli slušati, razmišljati i osjećati.” 
Richards, pak, o sebi i svojim planovima kaže: 
“Svirao sam s Muddyjem Watersom šest mjeseci prije nego što je umro, i frajer je bio jednako vitalan kao i u svojoj mladosti. I nastavio je svirati do dana kad je umro. Za mene je to najvažnija stvar. Radit ću ovo dok ne krepam.”
Na kraju, kad sve sažmemo, ne možemo ne složiti se s tvrdnjom jednog novinara:

Keith Richards je Rock and Roll!

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.