Kako bi to Wednesday napravila? – Zlica u tebi se budi

12,90 
97,20 kn

11,50 € / 86,65 kn (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

Opis

“Budi svoja” i “Ponosi se time što si drugačija” samo su neke od mudrosti Wednesday Addams koje možeš naći u knjizi “Kako bi to Wednesday napravila? Zlica u tebi se budi”.

Na 130 stranica obogaćenih ilustracijama i citatima, autorica Sarah Thompson prikupila je i sažela cijelu životnu filozofiju neobične kćeri Morticije i Gomeza Addamsa. Uz praktične savjete i primjere iz Wednesdayina života naučit ćeš kako postaviti granice, kako vjerovati u sebe i boriti se za svoja uvjerenja, kako uživati u stvarima koje te vesele i kako ne treba tražiti potvrdu od drugih.

Kroz osam cjelina posvećenih velikim životnim temama (obitelj, prijatelji, ljubav, kreativnost…), knjiga “Kako bi to Wednesday napravila?” osmišljena je kako bi sve koji se osjećaju drugačije potaknula da steknu samopouzdanje, ali i pružila im utjehu. Pogled na divan svijet Wednesday Addams svakako će te naučiti da se osjećaš snažnije, sposobnije i autentičnije nego ikada prije!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO