Irena Žilić – Small Hours (EP CD)

6,90 

EP CD dolazi u limitiranom broju od samo 150 komada, a prvih 50 kupaca na poklon će dobiti i kod za download digitalnog albuma “My Oh My” Neon Wifea.

Na zalihi

Opis

Irena Žilić, jedna od najpoznatijih hrvatskih kantautorica je krajem ožujka, nakon objavljenih singlova “Tremors”, “Defeats” i “EWO” te osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off u kategoriji Pop&Off izvođača godine, publici predstavila i novi EP pod nazivom “Small Hours“.

Od danas je “limited edition” EP CD izdanje dostupno i u fizičkom obliku u izdanju Mudrog Brka u samo 150 komada! Prvih 50 fanova koji kupe EP “Small Hours”, na poklon će dobiti i kod za download digitalnog albuma “My Oh My”, hvaljenog projekta Neon Wife u kojem su Irena Žilić i Lucija Čustić.

EP sadrži četiri pjesme na kojima je jedna od najpriznatijih domaćih kantautorica snimala tijekom protekle godine. Produkciju potpisuju britanski producent Kristofer Harris (Belle and Sebastian, Bear’s Den i dr.) i Mark Mrakovčić, s kojim je Irena surađivala na ranijim izdanjima.

Dizajn EP-a potpisuju nji3.

“EP ‘Small Hours’ govore o svim onim trenucima koji će vas natjerati da ponovno razmislite o svojoj stvarnosti i vrijednostima. Stvari koje će vas probuditi usred noći, držati budnima sa širom otvorenim očima ili vas zagrliti kako biste zaspali osjećajući se sigurno. Neki od najiskrenijih i najčudnijih trenutaka koje možete imati sa sobom. Sretna sam što mogu podijeliti svoje…”

Irena je posljednji album “Haze” objavila u ožujku 2017. godine, za koji je dobila i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg alternativnog albuma. Prije dvije godine nastupila je kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji te je album predstavila i tamošnjoj publici, a gostovala je i na njihovom koncertu u Dubrovniku na ljeto prošle godine.

IZDVOJENO