Funko POP Movies – Leonardo Mutant Mayhem figura #1391

15,90 

Na zalihi

Teenage Mutant Ninja Turtles / TMNT / Ninja Kornjače – Mutant Mayhem Leonardo / Leo Funko POP figura broj 1391

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (Nindža Kornjače: Makljaža s mutantima) američki je računalno animirani film o superherojima iz 2023. godine koji je režirao Jeff Rowe, korežirao Kyler Spears, a scenarij su napisali Rowe, Seth Rogen, Evan Goldberg, Dan Hernandez i Benji Samit.

Nindža kornjače (“Teenage Mutant Ninja Turtles”) je crtani film, strip i igrani film. Veliku popularnost doživjeli su i njihovi razni proizvodi (igračke, računalne i videoigre, pa sve do sokova, sladoleda i ostalih zanimacija u kinu).

_________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

Dimenzija

9 cm (visina)

IZDVOJENO