Teenage Mutant Ninja Turtles – Cartoon Characters VHS lampa

27,90 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Teenage Mutant Ninja Turtles / TMNT – Cartoon Characters VHS lampa veličine cca 21×13 cm. Ova retro lampa pritiskom na gumb može svijetliti u sedam (7) boja, a moguć je i automatic način rada koji sam mijenja boje. Za display tu su dva kickstand stalka. Dolazi u retro VHS pakiranju, savršeno za kolekcionare! COWABUNGA!
Povezivanje: mirco USB (kabel dolazi uz lampu) ili 3x AAA baterije (ne dolaze uz lampu)
Garancija 1 godinu.

Were you even a child of the 80’s and 90’s if you didn’t have an argument in the playground about who the best Teenage Mutant Ninja Turtle was? Everyone’s favourite sewer dwelling reptiles may have individually divided opinions, but one thing’s for sure, we all spent a large chunk of our childhood watching VHS tapes of their heroic adventures in New York City!

– Colour changing Retro VHS Light

– Rewind back to the 90s with colour changing VHS lights

– Change the colour at the press of a button. Lock on one colour or phase through multiple colours

– Unique Retro VHS Style Packaging

– Comes complete with authentic VHS style case

– Perfect for collectors

– USB/AAA battery powered

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Barkod / EAN

5060914714023

IZDVOJENO