Catch a Fire: Život Boba Marleyja

21,90 

Od smrti Boba Marleyja prošlo je više od četrdeset godina, a njegov status kao kultne figure reggaea i popularne kulture i dalje ne blijedi. Na 79. obljetnicu Marleyjeva rođenja Rockmark predstavlja biografiju Catch a Fire: Život Boba Marleya autora Timothyja Whitea.

Ovo potpuno i nadopunjeno izdanje na više od 570 stranica vodi čitatelje kroz cjeloviti portret reggae legende i prikaz vremena u kojem je živio. White je bio blizak s Marleyjem, njegovom obitelji i najužim krugom prijatelja što mu je omogućilo pristup privatnim dokumentima i fotografijama tako da su Marleyjev život i stvaralaštvo opisani s ljubavlju i razumijevanjem.

Brojni glazbeni kritičari drže da bi Catch a Fire „… trebala biti izdvojena kao najbolja knjiga o Marleyjevom životu i radu“ te da „… ne postoji nijedna druga knjiga koja donosi tako potpun i točan portret reggae kulture.“ Iako je Marley centralna figura biografije, Catch a Fire ujedno je i pregled društveno-povijesno i kulturnih okolnosti njegovih korijena na Jamajci i Rasta pokreta koji su oblikovali Marleyjevo razmišljanje, pogled na duhovnost i cijeli život.

Uz rijetko viđene fotografije knjiga donosi proširenu i ažuriranu diskografiju, a mnogi će se složiti da je ova knjiga „… izdanje koje rock novinarstvo približava klasičnoj literaturi.

Biografija Boba Marleyja se u redovnoj prodaji očekuje do 10. veljače, a u prednarudžbama iznosi 18,90 eura!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan.
U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu.
Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

Autor

Timothy White

ISBN

9789538292378

Izdavač

Rockmark

Godina izdanja

2024.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

574

Uvez

Meki

Vrsta djela

Biografija

IZDVOJENO