91. decibel – Vodič rock’n’roll Rijekom

120,00 kn
15,93 €

Na zalihi

Opis

Riječ je o knjizi koncipiranoj kao vodič kroz riječku i riječko-opatijsku rock-priču, vodiču koji usmjerava reflektore na 20 lokacija značajnih za scenu.

Riječki rock začet je 1960, a ususret njegovoj 50. obljetnici izlazi prva knjiga koja dokumentarno govori o tom važnom dijelu riječkog urbaniteta, na konferenciji za medije, kazao je autor vodiča Velid Đekić.
Branko Čegec, iz Izdavačke kuće Meandarmedia, naglasio je da knjigu potpisuje autor s profesionalnim iskustvom u traganju za podacima iz prošlih vremena, koji u svoj rad uključuje osobni stav u interpretaciji podataka iz razloga što smatra da su rock i strast u nejboljim trenucima jednakog značenja.
Knjiga se može čitati iz različitih kutova, kao niz kulturoloških eseja o lokacijama, kao jedinstven tekst koji sažima povijest scene te kao turistički vodič kroz točke u urbanom krajoliku vladanja scene.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.