brian johnson autobiografija

Uskoro stiže autobiografija Briana Johnsona iz AC/DC!

Za kraj listopada 2022. zakazana je autobiografija Briana Johnsona pod nazivom The Lives of Brian, a istovremeno dolazi i hrvatski prijevod u izdanju glazbene knjižare Rockmark!

Priča o tome kako je dečko iz zbora i izviđač postao pjevač grupe AC/DC jedna je od najnevjerojatnijih i najzabavnijih priča u povijesti rock and rolla, ispričana je na gotovo 400 stranica!

Više od desetljeća pokušavao je ostaviti trag s nizom bendova. Iako se često se pojavljivao na TV-u i bio na turnejama po Europi i Australiji s Geordiejem, pravi uspjeh mu je izmaknuo. Brian je morao uzdržavati obitelj i plaćati hipoteku pa je bio prisiljen prihvatiti niz poslova koji su na kraju doveli do pokretanja vlastitog posla. Ali sudbina je imala drukčije planove. Pozvali su ga u London na audiciju. Audiciju koja se ne propušta. Audiciju za AC/DC!

AC/DC su bili bend u krizi nakon tragične smrti pjevača Bona Scotta, ali s Brianom za mikrofonom snimit će svoje remek-djelo Back in Black – album koji je postao najprodavaniji rock album svih vremena! Turneja koja je uslijedila igrala se u prepunim dvoranama i Briana su prihvatili njihovi fanovi. Godine 2016. Brian je bio prisiljen napustiti bend nakon što mu je dijagnosticiran potpuni gubitak sluha, da bi se četiri godine kasnije trijumfalno vratio s novim AC/DC hit albumom Power Up. Jer takav je Brian, mačka s devet života…

Intimna, neukrotiva i dirljivo duhovita knjiga, Brianovi životi priča je o jednom od najomiljenijih rockera, ispričana njegovim neponovljivim i jedinstvenim stilom.

Autobiografija Briana Johnsona očekuje se u prodaji krajem listopada svugdje u svijetu, pa tako i u Rockmarku!