ZZ Top – Black Logo kapa

15,90 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Originalna ZZ Top – Black Logo kapa šilterica, univerzalna veličina, u crno sivoj boji.

ZZ Top je američki rock sastav iz Houstona, Texas, osnovan 1969. godine. Grupu čine osnivač Billy Gibbons (gitara, glavni vokal) te Dusty Hill (bas, vokal) i Frank Beard (bubnjevi, udaraljke). Prvotno ukorijenjen u bluesu, stil grupe evoluirao je tijekom godina, a tekstovi, često ukrašeni seksualnim nagovještajima, usredotočeni su na njihove teksaške korijene i humor. Nakon prvog albuma nazvanog jednostavno “ZZ Top” (1971.) izdaju “Tres Hombres” (1973.) s kojeg singlovi “La Grange” i “Tush” stiču veliku radijsku emitiranost. “Worldwide Texas Tour” – prateća turneja albuma “Fandango” (1975.) – učinila ih je nacionalnim zvijezdama i postigla je kritički i komercijalni uspjeh. Počevši od albuma “Degüello” (1979.) i “El Loco” (1981.), grupa mijenja stil i počinje eksperimentirati s instrumentima poput klavijatura, saksofona i sintesajzera, a međunarodnu popularnost postižu albumima “Eliminator” (1983.) i “Afterburner” (1985.). Trenutačno posljednji studijski uradak “La Futura” izdan je 2012. godine, a nedavno su potvrđeni planovi za izdavanje novog albuma. ZZ Top objavio je 15 studijskih albuma i prodao oko 50 milijuna primjeraka širom svijeta. Osvojili su tri nagrade MTV Video Music Awards, a 2004. godine primljeni su u Rock and Roll Hall of Fame.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Veličina

Univerzalna / One size

Materijal

IZDVOJENO