Zvučni zid II – Vinilne priče (tvrdi uvez) + CD

6,90 

Samo 1 komada na zalihi

Zvučni zid IIVinilne priče” donosi novih 28 priča u kojima autori nude intimističke, esejističke ili fikcijske priče koje imaju zajednički nazivnik: rock glazbu, pjesme, albume i/ili izvođače.

Autor izdanja je novinar i publicist Arsen Oremović, knjigu izdaje Menart, a zbog čega se odlučio na nastavak, Oremović kaže: “Nastavak knjige se podrazumijevao sam po sebi iz dva razloga: jedan je taj što se pola naklade prve knjige prodalo u prva tri mjeseca, a drugi, za mene važniji je taj da se ‘Zvučni zid’ provlačio kroz većinu razgovora što s ljudima iz svijeta glazbe i izdavaštva, ali i s nekim strancima koji su dolazili ovdje svirati poput Micka Jonesa koji je uzeo knjigu i uvrstio u svoj Clash muzej.

Hugh Cornwell (The Stranglers) pohvalio je cijelu ideju i poželio biti njezinim dijelom ukoliko dođe do drugog nastavka što se i dogodilo. Tako je na neki način knjiga postala i internacionalna jer su joj se pridružili veliki britanski dokumentaristi Leslie Woodhead koji je ’60-ih godina snimio The Beatlese i Stonese.

Potom oskarovac Kirk Francis, ali i neki od velikih ikona iz regije poput Srđana Gojkovića Gileta (Električni orgazam) i bosanskog redatelja Pjera Žalice. Ništa manje nije važno što su poziv za pisanje prihvatili Goran Tribuson, Renato Baretić i drugi naši autori…”

Uz navedene, neki od autora priča su i Aleksandar Dragaš, Đelo Hadžiselimović, Edi Jurković, Krešimir Mišak, Mirela Priselac Remi, Borivoj Radaković

Uvodno poglavlje posvećeno je alternativnim rock povijestima kroz izmišljene, ali u stvarnosti utemeljene teze, a tvrdo izdanje “Zvučnog zida II – Vinilne priče” sadrži i bonus CD s tri pjesme grupe Mračni predmet želja koju većinski sačinjavaju autori knjige.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Menart

Autor

Grupa autora

ISBN

9789535562580

Godina izdanja

2011.

Jezik

Hrvatski

Vrsta djela

Zbirka priča

Broj stranica

220

Uvez

Tvrdi

IZDVOJENO