Zvonimir Grozdić: Sakupljači soli

11,95 

“Ali ovi Zvonimirovi stihovi svojevrstan su klin zabijen u našu dušu…”

Na zalihi

Zvonimir Grozdić – Sakupljači soli

“Ali ovi Zvonimirovi stihovi svojevrstan su klin zabijen u našu dušu” – velim okuraženo. “Ne možemo se pretvarati da nas moderan život ne slama i da je sve isto kao kad je Puškin živio – konji i kočije, petrolejske lampe i porculanske figurice u kićenom regalu…”

“Ma šta mi napriča Jovanovski! Kakve petrolejke, kakve kočije i porculanske figurice…? O duši ja pričam! Il je imaš il je nemaš! A ovaj tvoj drug prodao je dušu vragu! To je belzebub u ljudskom oklopu, a ne pjesnik! Sotona!”

Pognuh glavu u nevjerici. Mislio sam da će se profesoru Bogdanjskom svidjeti stihovi prijatelja. Sakupljao sam kuražu da nekako nastavim. Sad sam i ja počeo tražiti Zvonimirove stihove po svom mobitelu.

“A ovaj?” velim: “’prisjećanje na ispraznost / mitoloških ljubavi / rafalno pogađa / otključana vrata iza kojih me jutro / dočekuje na gotovs…’ Ovdje mu je svaka na mjestu!” rekoh pobjedonosno.

– Žarko Jovanovki

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 3 do 5 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Zvonimir Grozdić

ISBN

9789534931943

Izdavač

Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture

Godina izdanja

2021.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

102

Uvez

Meki

Vrsta djela

Zbirka poezije

IZDVOJENO