Armstrong

11,90 

Na zalihi

Louis Armstrong jedan je od najvećih jazz glazbenika dvadesetog stoljeća i istaknuta figura moderne američke kulture. Rođen u blatu New Orleansa, svojom je glazbom postao poznat u svakom kutku svijeta.

Eksplozivan i magnetičan kao izvođač, izvan pozornice bio je duhovita, introspektivna i kompleksna osoba.

Kao takvog upoznajemo ga u knjizi kolumnista Wall Street Journala Terrya Teachouta, koji je za ovu Armstrongovu biografiju otkrio i koristio nove izvore podataka. Tu se posebno izdvaja stotine privatnih vrpci backstage razgovora koje je Armstrong snimio u drugoj polovici života, a za koje je Teachout prvi dobio mogućnost preslušavanja i korištenja.

Pomoću njih je satkana ova nova biografija koja daje originalne uvide u događaje poput Satchmovih po život opasnih vožnji s čikaškim mafijašima, kompliciranog ljubavnog života, odluke o raspuštanju big benda i prve svađe s predsjednikom Eisenhowerom.

Na 327 stranica knjiga oslikava uzbudljiv portret čovjeka, njegovog svijeta i glazbe koju je stvarao i ulazi u klasike biografija velikih američkih glazbenika.

_______________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Green Trumpet

Autor

Terry Teachout

ISBN

9789535661641

Godina izdanja

2014.

Jezik

Hrvatski

Vrsta djela

Biografija

Broj stranica

327

Uvez

Meki

IZDVOJENO