Zajedno, ali sam ili tako je govorio Arsen Dedić (tvrdi uvez)

17,50 
131,85 kn

Na zalihi

Opis

Knjiga Mladena PavkovićaZajedno, ali sam ili tako je govorio Arsen Dedić” je knjiga razmišljanja i životnih stavova legende hrvatske glazbe Arsena Dedića, ali ujedno i osebujan autorski i izdavački pothvat.
U vrijeme kad je sve potrošeno, jeftino i prolazno, stavovi i riječi Arsena Dedića svjedoče o bogatom javnom i unutrašnjem životu.
On je, kako je istaknula i književnica Božica Jelušić, inače i autorica predgovora, čovjek koji nikome nije laskao i niotkuda očekivao potvrdu vlastite vrijednosti te se stoga u ovoj iznimno zanimljivoj i vrijednoj knjizi otkriva kao nikada do sada.
Nakon čitanja Pavkovićeve knjige, koju je likovno opremio Danijel Popović, a objavio Ogranak Matice hrvatske u Koprivnici, Arsen vam postaje doživotni kućni prijatelj, naravno u stilu samoga naslova.
“Svi smo mi brodovi u boci: imamo puna jedra, a plovidba nije moguća” – samo je jedna od izjava Arsena Dedića zabilježena u knjizi koja je nastajala nekoliko godina.
Zlatnu povelju“ Matice hrvatske (MH), dobio je novinar i publicist Mladen Pavković za knjigu „Zajedno, ali sam“ ili tako je govorio Arsen Dedić“.
Ovo iznimno publicističko djelo objavio je Ogranak Matice hrvatske iz Koprivnice, uredio prof. Dražen Ernečić, a likovno opremio Danijel Popović.
Knjiga je objavljena prošle godine, samo nekoliko tjedana nakon smrti poznatog hrvatskog kantautora, i dosad je dobila niz zapaženih kritika. Zanimljivo je da je na knjizi, uz Pavkovića, radio i sam Dedić, a čitatelji mogu upoznati ovog
legendarnog pjesnika i glazbenika kroz njegova razmišljanja i stavove.

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.