World of Warcraft – Azeroth Horde majica

21,90 

21,90 

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalna World of Warcraft majica s motivom Azeroth Horde, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

World of Warcraft (WoW) je igra (MMORPG) koju je 2004. izdao Blizzard Entertainment. Smješten u fantastični univerzum Warcrafta, World of Warcraft odvija se u svijetu Azerotha, otprilike četiri godine nakon događaja u prethodnoj igri u serijalu, Warcraft III: The Frozen Throne. Igra je najavljena 2001., a izdana je za 10. godišnjicu franšize Warcraft 23. studenog 2004.

Od kad je izašla World of Warcraft je imao nekoliko velikih paketa proširenja.

Kao i kod drugih MMORPG igara, omogućuje igračima stvaranje avatara lika i istraživanje otvorenog svijeta igre u trećem ili prvom licu, istraživanje krajolika, borba s raznim čudovištima, dovršavanje zadataka i interakcija s likovima koji nisu igrači (NPC-ovi) ili drugim igračima.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

100% pamuk

Spol

Veličina

, , , ,

IZDVOJENO