Whitesnake i Steel Panther na Šalati (Otkazano)

290,00 Kn

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

“Koncert Whitesnake u Zagrebu je otkazan. Na linku je službena obavijest benda.

Kada band sve definira, objaviti ćemo datum od kada kreće povrat novca. On će biti na mjestima gdje su ulaznice kupljene.

Pokušati ćemo izvesti nabrzaka nešto da Steel Panther ipak nastupe u Tvornici kulture solo na samostalnom koncertu u subotu. Više o tome uskoro, sutra kroz dan najkasnije.

Žao nam je, Coverdale je trenutno bolestan i svi WS koncerti ovaj tjedan su otkazani.

Smola.”

Los Angeles Agency (Organizator)

___________________________________________________________________________________

David Coverdale posljednji put će povesti Whitesnake na veliku svjetsku turneju koja nosi jednostavan naziv “The Farewell Tour”. Hrvatski fanovi imat će ih priliku gledati uživo u subotu 2. srpnja 2022. na zagrebačkoj Šalati.

Kao posebni gosti pridružuju se i Steel Panther, s punim setom, što je zamjena za njihov planirani zagrebački koncert. Svi koji imaju ulaznice za Steel Panther ne moraju ništa novo kupovati niti nadoplaćivati, s tom ulaznicom upadaju na koncert na Šalati! Ukoliko ipak ne želite na koncert povrat za Steel Panther ulaznice možete dobiti do 31.12.2021. na mjestu gdje se ulaznice i kupili.

Naravno bitno za napomenuti kao dio touring banda Whitesnake pridružuje im se naš Dino Jelusić!

Cijena ulaznice do 31.12.2021. = 240 kn
Cijena ulaznice od 1.1. do 15.5. = 260 kn
Cijena ulaznice od 24.6. do 1.7.2022. = 290 kn
Cijena na dan = 300 kn

Plaćanje ulaznica pouzećem nije moguće.
Ulaznice šaljemo preporučeno po primitku uplate.

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!
Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!
U slučaju odgode ili otkazivanja događaja NE ŠALJEMO obavijesti kupcima – potrebno je pratiti službena glasila organizatora i izvođača za točne informacije.
Povrat novca se vrši isključivo na mjestu gdje su ulaznice kupljene – ako su kupljene putem webshopa, potrebno se javiti na e-mail adresu [email protected]

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac. Ulaznice nije moguće vratiti ni zamjeniti osim u slučaju službene odgode događaja.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO