Wardruna – Kvitravn majica

21,90 

21,90 

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalna Wardruna majica s motivom Kvitravn, kratki rukavi, crne boje.

Wardruna je norveška glazbena skupina koju je 2003. osnovao Einar Selvik zajedno s Gaahlom i Lindy Fay Hella. Posvećeni su stvaranju glazbenih izvođenja nordijskih kulturnih i ezoteričnih tradicija i značajno koriste nordijske povijesne i tradicionalne instrumente uključujući bubnjeve s okvirom od kože jelena, flaute, kraviklyru, tagelharpu, usnu harfu, kozji rog i lur.
Također se koriste netradicionalni instrumenti i drugi izvori zvuka poput drveća, stijena, vode i baklji.
Wardrunin treći album, Runaljod – Ragnarok, objavljen je 21. listopada 2016. Djelomično zahvaljujući uspjehu serije Vikings, album je debitirao na prvom mjestu Billboardove Svjetske ljestvice albuma.Bend je izdao pet albuma, prva tri temeljena na nordijskim runama, četvrti temeljen na Odinovim izrekama iz Völuspá i drugih starih nordijskih izvora. Ime Wardruna znači “čuvar tajni” ili “ona koja šapuće”.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

organski pamuk

Spol

Veličina

, , , ,

IZDVOJENO