Nu, Pogodi – Vuk magnet

9,16 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Nu, pogodi (Daj, pričekaj) – Vuk (Vuk i zec) plastični magnet. Veličina magneta cca 7 cm.

Nu, pogodi (rus. “Ну, погоди!”, hrv. “Daj, pričekaj!” – ruski je crtani film u nastavcima, osobito popularan u zemljama Istočnoga bloka. Pokazuje avanture simpatičnog zeca (rus. zajac), kojeg pokušava uloviti vuk (rus. volk). Prilikom toga prolaze kroz puno zabavnih avantura, u kojima zec uvijek pobijedi. Ima malo govora. Na kraju svakog nastavka i još jednog neuspjeha, vuk kaže: “Nu, Zajac, pogodi!” (“Daj, pričekaj Zeče!”). Ponekad se javljaju i drugi likovi. Crtani film sadrži i pjesme.

Crtani film je djelo moskovskog filmskog studija Sojuzmultfilm. Premijera prvog nastavka dogodila se 1. siječnja 1969. godine. Nastavci od 17. do 20. nastali su naknadno i djelo su drugih filmskih studija. Crtani film je nastao kao odgovor Sovjetskog Saveza na američke crtane filmove, kao što su: Ptica trkačica ili Tom i Jerry.

Vjačeslav Kotionočkin je scenarist i redatelj nastavaka 1. do 16. nastalih u razdoblju od 1969. do 1993. Za 17. i 18. nastavak, redatelj je bio Vladimir Tarasov. Godine 2005., sin redatelja izvorne verzije, Aleksej Kotionočkin odlučuje nastaviti rad oca i pokreće dva nastavka.

Glasove vuku i zecu u razdoblju 1969. – 1986. posuđuju Anatolij Papanov (vuk) i Klara Rumjanova (zec). Nakon smrti Anatolija Papanov, koji je bio proslavljeni ruski glumac, nastupila je duga pauza i novi nastavci počeli su se snimati tek 6 godina kasnije, kada se iskoristio prethodno snimljen Papanov glas.

– opis preuzet s Wikipedije

Fan si i Pata i Mata? Provjeri našu Ajeto ponudu!

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Veličina

Bar kod

5903263472957

IZDVOJENO