Vrijeme je na njihovoj strani – 60 godina Rolling Stonesa

14,47 

S popisom najnovijih diskografskih izdanja sve do 2022., knjiga Vrijeme je na njihovoj strani čitateljima daje potpun i detaljan uvid u karijeru prvaka svijeta u rock’n’rollu.

Na zalihi

Vrijeme je na njihovoj strani – 60 godina Rolling Stonesa sveobuhvatna je biografija najdugovječnije rock-grupe na svijetu. Ni smrt Charlieja Wattsa nije zaustavila nove turneje i traženje odgovora na pitanje – koliko dugo može trajati nečija karijera na rock-sceni? Knjiga Vrijeme je na njihovoj strani vodi čitatelja na put od samih početaka 1962. godine pa sve do danas, do koncerta 2022. u sklopu turneje Sixty kojom Stonesi slave 60 godina postojanja. U novom, proširenom izdanju knjige poznati glazbeni kritičar Hrvoje Horvat i prerano preminuli pionir domace rock-kritike Darko Glavan sustavno razlažu karijeru i diskografiju Rolling Stonesa od početne klupske atrakcije do današnjeg statusa toga imena s još uvijek najvećim zaradama na turnejama. Prikazi albuma i diskografskih izdanja nadopunjeni su detaljnim analizama svih važnih trenutaka u razvoju Rolling Stonesa, poslovnih poteza, turneja i utjecaja na društvo koje su imali te izravnim svjedočanstvima s mnogih koncerata u Europi i SAD-u.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Hrvoje Horvat / Darko Glavan

ISBN

9789532803648

Izdavač

24 sata

Godina izdanja

2022.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

200

Uvez

Meki

Vrsta djela

Biografija

IZDVOJENO