Vremenaste priče: Munjasta (tvrdi uvez)

12,00 

“Munjasta” je šesta u seriji meteoslikovnica “Vremenaste priče” – slikovnica na temu meteorologije.

Na zalihi

Vremenaste priče: Munjasta – Cilj slikovnicama na temu meteorologije  je educirati – približiti neke često spominjane meteorološke termine mladima, osobito djeci, kako bi kasnije bolje razumjela i imala koristi od meteoroloških informacija, posebice u ovo doba sve očitijih klimatskih promjena i globalnog zatopljenja.

Vremenaste priče: Munjasta – Tema su munje, sijevanja, grmljenja, grmljavine i gromovi – gdje, kada i kako nastaju te svjetlosne i zvukovne pojave, koje su od njih opasne, a koje samo zaplašuju, kako se ponašati tijekom njihovog trajanja, jesu li gromobrani isto što i munjobrani, koliko je najduže trajanje bljeska jedne munje…

Kao u svim dosadašnjih slikovnicama iz serije “Vremenaste priče” – i u “Munjastoj” ima, osim teksta i ilustracija, još i premetaljke, rebusi i ispunjaljka, kao i stranica za bojanje.

Na temelju meteoslikovnica Mali teatar do sada je postavio i igra 3 meteopredstave za djecu:
“Sunčastu” – https://maliteatar.hr/tata-slikovnica-suncasta/
“Pahuljastu” – https://maliteatar.hr/pahuljasta/
“Vremenaste igre” – https://maliteatar.hr/vremenaste-igre/

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Zoran Vakula / Nik Titanik

ISBN

9789535037323

Izdavač

Naklada Vakula

Godina izdanja

2023.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

32

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Slikovnica

IZDVOJENO