Vlado Simcich Vava – Srce od gume

139,90 kn
18,45 €

Ovaj roman predstavlja autentičnu urbanu priča o ljubavi, prijateljstvu, rock’n’rollu – ukratko, svemu što odrastanje nosi u jednom vrlo konkretnom gradu i jednom vrlo konkretnom vremenu.
Godina je 1985, Londonom upravo drma “Live Aid”, a na riječkom se asfaltu odvijaju neke druge, male i velike, u sve to totalno uronjene priče…

SKU: R3601 , ,

Opis

S prvim samostalno uknjiženim romanom Vlado Simcich Vava, gitarist neprežaljenog Laufera i sjajni glazbenik, se sve intenzivnije posvećuje književnom radu. Ovaj roman predstavlja autentičnu urbanu priča o ljubavi, prijateljstvu, rock’n’rollu – ukratko, svemu što odrastanje nosi u jednom vrlo konkretnom gradu i jednom vrlo konkretnom vremenu.
Godina je 1985, Londonom upravo drma “Live Aid”, a na riječkom se asfaltu odvijaju neke druge, male i velike, u sve to totalno uronjene priče…
Vava i ja dolazimo iz istog prostora, iz istog vremena. Čitajući “Srce od gume” moji prvi dojmovi jesu da se radi o nečem iskonski riječkom, moglo bi se reći riječkom etnu… Upravo me to navodi da se bez prestanka usuđujem govoriti:
Moja Rijeka je najljepši grad
u njemu vlada rokerski sklad
riječke, najbolje su čke-čke
vole svoje dečke i meni daju pičke!”
-Damir Martinović, Let 3

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO