Villain – Richard Burton siva majica

11,81 
88,98 kn

11,81 
88,98 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Studio Canal filmska majica s motivom Villain – Richard Burton, 100% pamuk, kratki rukavi, sive boje.

Villain je kriminalistički film iz 1971. godine koji je režirao Michael Tuchner u kojem glume Richard Burton, Ian McShane, Nigel Davenport i Donald Sinden. Temelji se na romanu Jamesa Barlowa The Burden of Proof iz 1968. godine. Villain je bio prvi igrani film redatelja Michaela Tuchnera. Kao i u drugim filmovima istog doba i žanra (Get Carter, A Clockwork Orange i The French Connection), dio nasilja je prilično slikovit, osobito tijekom scene pljačke, i nagovještava nekoliko policijskih TV emisija iz 1970-ih, kao što su Sweeney, Target and Special Branch.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine. Alkohol ne šaljemo izvan Republike Hrvatske.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO