Vatra biografija – 20 godina s preprekama

17,12 
128,99 kn

Na zalihi

Opis

Nakon mjeseci pisanja, skupljanja materijala i priprema, svjetlo dana ugledala je knjiga “Vatra biografija – 20 godina s preprekama”. Dvadeset godina rada sakupljenih među koricama ove biografije, kronologija je jednog vremena, nastala kroz želju da se sačuvaju trenuci podložni zaboravu, crtice koje su slagale priču jednog benda.

Kroz razgovore bivših i sadašnjih članova Vatre i njihovih suradnika, uz duhovite i kritičke osvrte, nastala je knjiga koja daje uvid u put kojim je Vatra kročila svojih prvih 20 godina, naravno, s preprekama.

“Trebala je to biti jednostavna gaža. Kao ono, poznajem Vatru oduvijek, znam valjda već sve o njima, a i imam već jednu objavljenu biografiju iza sebe, pa će to sigurno biti lako napisati. Naravno da nije bilo. Našao sam se u kolopletu međuljudskih odnosa, očekivanja, nadanja, ambicija, različitih karaktera i kreativnih duša.

Trebalo je sve to posložiti u jednu pitku cjelinu, a da pritom svi ti biografski zapisi budu iskreni i realni, a na kraju naravno i zanimljivi, pogotovo onim čitateljima koji nisu zagriženi fanovi Vatre. Ne znam, uspio sam u tome valjda. Ako ništa drugo, barem sam prvi put posjetio Viroviticu. A i to je nešto”, izjavio je autor Marko Podrug.

Uz knjigu ide i poseban dodatak – album “Vatra XX UŽIVO” na kojem se našlo 18 live pjesama sa slavljeničkog koncerta održanog ovog travnja u zagrebačkom Domu sportova.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO