U2 – Duhovno putovanje

6,50 

Na zalihi

Pogled u dušu benda, tako bi se u svega nekoliko riječi mogla opisati knjiga o duhovnoj strani jednog od najpopularnijeg benda svih vremena. Nije tajna niti su U2 ikada skrivali kako se u pozadini njihovog glazbenog stvaralaštva krije kršćansko, odnosno religijsko nadahnuće. Prezbiterijanski kapelan Steve Stockman ispričao je priču o irskome bendu kroz prizmu njihove duhovnosti.
Najveći naglasak u knjizi stavljen je, posve očekivano, na Bona skupa s njegovim humanitarnim angažmanom koji je očito postao neraskidiv od glazbe. Za dolje potpisanog, Bono Vox jedna je od najlicemjernijih osoba na svijetu, utjelovljenje definicije prvog smrtnog grijeha, no “U2 – Duhovno putovanje” ipak je Stockmanovo osobno viđenje i tumačenje njihove duhovnosti i morala iz perspektive vjernog obožavatelja.

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu.
Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Bono Records

Autor

Steve Stockman

ISBN

9789535526315

Godina izdanja

2009.

Jezik

Hrvatski

Vrsta djela

Biografija / Esej

Broj stranica

278

Uvez

Meki