Twin Peaks Coloring Book

11,90 

An Amazing Book For Relaxation, Stress Relieving And Having Fun With Awesome Designs Of Twin Peaks!

Na zalihi

Twin Peaks Coloring Book – Just as cool as the movie, but this book takes on a completely different style when it takes you into the world of color with elements of horror, surrealism, suspense, psychology in a bunch of unique designs.

Besides, immerse into this coloring book, you will have a chance to take yourself into a film-by-film journey that provides relaxation and calmness as you channelize your energies for creative expression and to grow your various skills such as coloring, creativity, observation, thinking, also to unleash your inner artist, relax, and leave all your stress behind.

Inside Twin Peaks Coloring Book:

– Perfect pages with high quality paper large 8.5 x 11 size – provides plenty of space for creative
– Exclusive and no duplicate designs
– Each design is printed on a separate page to prevent bleed through
– You can use marker, paints, pencils, pen, and more to enjoy this amazing coloring book
– Suitable and entertaining for beginners as well as more advanced colorists
– All your favorite characters in this coloring book
– A simple gift for fans of Twin Peaks

______________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Amy Faith

ISBN

9798686066267

Izdavač

Independently published

Godina izdanja

2020.

Jezik

Engleski

Broj stranica

25 (crno-bijelih ilustracija)

Uvez

Meki

Vrsta djela

Bojanka

IZDVOJENO