Trenutak koji čekam – 55 godina sisačkog rock & roll-a

219,00 kn
29,07 €

Samo 1 komada na zalihi

SKU: R3617 , ,

Opis

Dragi prijatelji!

Sa velikim zadovoljstvom objavljujem da sam nakon pet, šest godina upornog rada, kopanja po prošlosti, meni izuzetno dragog i zanimljivog, konačno završio svoju prvu napisanu knjigu, odnosno monografiju pod nazivom „Trenutak koji čekam“.
U knjizi sam obradio 55 godina sisačkog r’n’r-a , svoje glazbeno odrastanje i 10 godina poprock škole.
Posebno sam sretan što sam obavio puno razgovora i intervjua sa direktnim vinovnicima, ljudima koji su šezdesetih godina stvarali sisački r’n’r i postavili čvrste temelje za sve buduće generacije sisačkih muzičara da nastave tradiciju svojih idola: Joje, Zvone, Lea, Jože, Miše, Frajca, Škrge, Miće, Vlade, Kura, Velje i svih drugih koje sam opisao u knjizi.
„Što nije zapisano kao da se nije ni dogodilo“.
Upravo ta misao dala mi je snagu da dovršim ovu našu lijepu Sisačku rock priču. Hvala svim glazbenicima, starijim i mlađima i onima koji tek dolaze, s kojima sam razgovarao i opisao u knjizi.
Opisao sam i imenovano preko 300 muzičara, ali i ljude koji nisu glazbenici, a vrlo su bitni za razvoj sisačkog rocka poput Mike, Vlade i Baće.
Možda sam im u nekim trenutcima bio i dosadan, neki od njih su već dobrano zaboravili na tu svoju životnu fazu, ali oni su zaslužili da ih Sisak nikad ne zaboravi.
Vjerujte mi na riječ.
Kad pročitate knjigu uvjerit ćete se i sami u moje tvrdnje.
Trud se svakako isplatio.
Sve je popraćeno sa jako puno originalnih fotografija i novinskih članaka koji su definitivno najrelevantniji svjedok vremena.
Veliko Hvala mojim dragim prijateljima i kolegama, Siniši Škarici, Zoranu Bručiću, Adonisu Dokuzoviću, Borisu Hrepiću Hrepi, Alanu Belušiću, Igoru CC Kelčecu, prof.Bošku Zeliću i svim ostalim koji su imenovani u impresumu knjige, koji su mi dali veliku podršku i pomogli u naumu da dovršim ovaj opsežan posao

– Miro Dimić